Личный онлайн дневник «Vрасцвете»

Проблемы? Писать СЮДА.                                       Правила сайта ЗДЕСЬ.

Новий Рік

0
Голосов: 0
Автор: strange teen
Опубликовано: 3765 дней назад ( 5 января 2014)
Настроение: адекватне
Играет: Несчастный Случай – C первого и по тринадцатое
Новий Рік)) Рік синього, деревяного коня
В чималої кількості людей виникають цілком природні думки "Навіщо святкувати перехід з одного дня на інший, з одного року в інший? Що такого в цій даті?"
Впринципі ці питання є цілком природні, але чумусь людям важливо 1 раз в рік не спати всю ніч, і засипати під ранок, всю ніч їсти, пити і веселитись. Це мабуть єдина ніч в році, коли вночі на вулиці можна побачити більше людей ніж на наступний день. В цю ніч варто вчинити якийсь шалений вчинок, варто бути справжнім.

Звичайно, я теж задаюсь питанням "Навіщо святкувати Новий Рік?"
Мабуть, тому що, люди мають надію, що новий рік стане дійсно новим, мають надію щось змінити в цьому житті, або взагалі що щось зміниться само.
Святкування переходу з одного року в інший є своєрідним поштовхом щось змінити, або є поштовхом зробити щоь шалене, або просто внести частинку казковості в буденість життя.
Цей день є важлиим для людства, день що дає надію.
На мою думку, якби не було цього свята, то для більшості так і тягнулась сірість днів, яка би не змінювалась, а свято, чергове свято вносить хоть якусь барвистість кольорів в життя.
Звичайно є люди яким не потрібно поштовхів і свят, для того щоб щось змінити в своєму житті, але їх надзвичайно мало.

Тому для мене святкування Нового Року є дуже важливим, як і для багатьох людей. Жінки з деяким задоволенням готують гору їжі, прибирають і, не дивлячись на невелике бурчання вони в передчутті святкового настрою.
Люди на Новий Рік на декілька днів стають щаслиими, не дивлячись на обставини)))
З Новим Роком!!!
729 просмотров
Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!